Lappeenrantalainen konepaja ulkoisti rekrytoinnin Ammattilaiset Avuksille

Lehdistötiedote 29.9.2021
Julkaisuvapaa heti

Lappeenrantalainen konepaja ulkoisti rekrytoinnin Ammattilaiset Avuksille

Astex Engineering Oy on ryhtynyt Ammattilaiset Avuksi Oy:n yhteistyökumppaniksi ulkoistamalla rekrytoinnin prosesseineen. Konepajan tarkoituksena on keskittyä asiakkaisiin, oman liiketoiminnan kehittämiseen sekä saada työvoima-apua silloin, kun erityinen tarve on näköpiirissä. Yritys panostaa vahvaan kasvuun, joten tilauksia ja satunnaisia ruuhkahuippuja purkamaan on järkevää käyttää ammattitaitoista ja nopeasti saatavaa vuokratyövoimaa.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme aloittaa yhteistyön Astex Engineering Oy:n kanssa, kertoo Ammattilaiset Avuksi Oy:n toimitusjohtaja, Nina From.

– Tilanne osaavan työvoiman saatavuuden osalta on äärimmäisen vaikea. Se on ollut sitä jo vuosia, mutta korona-aika on aiheuttanut vakavia ongelmia ulkomaisen työvoiman saatavuuteen, kun tilaukset alalla ovat kuitenkin suuria ja vaativat usein juuri tilapäistä, kokenutta ja koulutettua työvoimaa. Metalli- ja konepajateollisuus Suomessa on erittäin vientivetoista, joten jo kansantaloudellisestikin ajateltuna on tärkeää, että Suomi pysyy jatkossakin luotettavana toimijana alalla. Metalli- ja konepajateollisuuden yrittäjät ja omistajat ovat investoineet valtavilla euromäärillä tuotantoon pystyäkseen kilpailemaan ulkomaisten suurien toimijoiden kanssa. Ala on suuri työllistäjä sekä veronmaksaja monessa suhteessa. Yhteistyön tekeminen Suomen kokoisessa maassa korostuu entisestään, jotta kilpailukykymme säilyy, jatkaa Nina From.

Lisätietoja:

Nina From
toimitusjohtaja
Ammattilaiset Avuksi Oy
nina.from@avuksi.eu
www.avuksi.eu