Tiedote: Nina From Ammattilaiset Avuksi Oy:n toimitusjohtajaksi

Uuden perustettavan yhtiön, Ammattilaiset Avuksi Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.9.2021 Nina From. Hän suhtautuu innostuneesti uuteen tehtäväänsä ja haluaa olla kehittämässä yrityksen liiketoimintaa kohti uusia toimialueita.

Nina Fromin verkostot sekä monipuolinen kokemus eri toimialoilta, erityisesti henkilöstövuokraustoimialan tuntemus huomioiden lähdemme kasvattamaan toimintaamme tutun metalli- ja konepajateollisuuden lisäksi useille eri toimialoille kuten ICT, rakentaminen, kauppa, hotelli- ja ravintola, media, myynti, markkinointi- ja viestintä. Tulemme tarjoamaan jatkossa myös koulutuksia, suorahaku- ja konsultoinnin palveluita. Meillä on parhaat kumppanit tekemään kanssamme yhteistyötä, linjaa hallituksen puheenjohtaja Petri Lammi.

“Lähden innolla ja vankalla kokemuksella mukaan kehittämään Ammattilaiset Avuksi Oy:n liiketoimintaa. Prosessit osaava tausta antaa erinomaisen lähtökohdan uuden liiketoiminnan kehittämiseen. Tavoitteenani on auttaa yrityksiä tilanteissa, joissa muutokset tuovat pikaisen tarpeen saada ammattitaitoista työvoimaa. Haen jatkuvasti parhaita tekijöitä ja parhaita yhteistyökumppaneita, joiden kanssa yhteistyö pelaa ja asenne on kohdallaan. Tavoitteena on luoda edellytykset kasvulle ja kehittymiselle”, toteaa toimitusjohtaja Nina From.

Nina From (HAB, MKT, MJD, Mti) on toiminut K-ryhmässä, HOK-Elanto Liiketoiminnassa, Sanomilla, MTV3:lla, Telialla, Markkinointi-Instituutissa, Henkilöstövuokraus Rent-X:ssä, Auntie Solutionsissa sekä TIVIAssa johto- markkinointi, viestintä- ja myyntitehtävissä.

Lisätietoja:

Nina From, toimitusjohtaja, +358 50 567 5580, nina.from@avuksi.eu

Petri Lammi, hallituksen puheenjohtaja, +358 40 505 1887