Astex Engineering on Etelä-Karjalan nopeimpia kasvuyrityksiä

Ammattilaiset Avuksi Oy:n asiakas Astex Engineering Oy on Kauppalehden Menestyjät 9/2021 maakuntien parhaat -sarjassa neljänneksi nopein kasvaja alueena Etelä-Karjala.

– Liikevaihto 6,0
– Liikevaihdon kasvu 139,70
– Nettotulos 0,2
– Sijoitetun pääoman tuotto 71,7
– Omavaraisuusaste 26
– KL-luokituspisteet 56

Onneksi olkoon!

”Olemme pyrkineet parantamaan toimintaamme kaikilta osin, vuosi vuodelta. Tämä on vaatinut jokaiselta itsearviointia, toiminnan jatkuvaa tarkastelua sekä muutosten tekemistä siellä, missä on havaittu mahdollisuus parantaa tekemistä. Olemme saaneet asiakkaiden kanssa kehitettyä entistä parempaa yhteistyötä, joka hyödyttää kaikkia osapuolia. Työ on kovaa ja sitä on tehtävä lujempaa, jotta pärjää markkinassa”, kertoo Esa Astikainen Astexilta.

”Kasvumme jatkuu, tarvitsemme entistä enemmän vuokratyövoimaa avuksi, joten olemme valinneet kumppaniksemme Ammattilaiset Avuksi Oy:n. Asiakkaamme ovat meille ykkössijalla, joten kun me keskitymme työn tekemiseen tehtaalla, kumppanimme hoitavat meille parhaat tekijät”, jatkaa Astikainen.

Menestystä mitataan monilla eri mittareilla. Tässä Kauppalehden luokituksessa kasvua mitataan yrityksen liikevaihdon kasvun painotetulla keskiarvolla viimeisen kolmen vuoden ajalta. Kannattavuutta mitataan sijoitetun pääoman tuotolla ja tulosta nettotuloksella ennen veroja. Sijoitetun pääoman tuotto on erinomainen, jos se ylittää 20 %. Vakavaraisuutta mitataan omavaraisuusasteella. Yhtenä mittauksen kohteena on riskinsietokyky.

Lähde: Kauppalehti 19.10.2021 / Alma Talent Tietopalvelut