Ammattilaiset Avuksi Oy on Luotettava Kumppani

Olemme kohtuullisen tuore yritys, joten hiomme koneistomme kuntoon, pala palalta. Tällaisessa startup-tyyppisessä tilassa oleminen tuo tullessaan erilaisia viranomaisille tehtäviä selvityksiä samalla, kun toimintaa jo käynnistellään täydellä teholla. Yksi tärkeimmistä yhteistyön tekemiseen liittyvistä ”vakuuksista” on varmastikin Luotettava Kumppani -palvelun käyttöönotto.

Luotettava Kumppani -palvelun avulla tilaajavastuutiedot ovat kaikkien tilaajien haettavissa ilmaiseksi. Palvelu hakee kaikki lain vaatimat tiedot yrityksen puolesta ja koostaa niistä raportin.

”Tilaajavastuulailla pyritään torjumaan harmaata taloutta
ja estämään sellaisten alihankkijoiden käyttö,
jotka eivät huolehdi velvoitteistaan yhteiskuntaa kohtaan.”

Erityisesti henkilöstöalalla on äärimmäisen tärkeää toimia oikein, lain ja asetusten mukaisesti. Kyseessä on ainutlaatuinen toimiala, jossa kohteena on ihminen ja hänen tuottama lisäarvo toiselle yritykselle, vuokrattuna. Tämä, jos mikä, on ”luottamusbisnestä”, haastavaa ja samalla erittäin mielenkiintoista ja äärimmäisen tärkeää. Sekä työllistetylle henkilölle, asiakasyrityksessä toimivalle työyhteisölle, asiakasyritykselle, jolla on omat velvoitteet oman asiakkaansa tyytyväisenä pitämiselle sekä meille, jotka tekevät merkityksellistä työtä.

Yhteistyössä on voimaa – luottamuksen eteen kannattaa tehdä töitä!

Nina From
toimitusjohtaja
Ammattilaiset Avuksi Oy

Luotettava Kumppani

Luotettava Kumppani -palvelun meille toimittaa Vastuu Group.

Lue lisää: Tilaajavastuulaki Finlexissä ja Vastuu Groupin tilaajavastuu pähkinänkuoressa