Olemme mukana Kauppalehti Option Menestyjissä

Halusimme lähteä kertomaan meille tärkeästä asiasta suuremmin, osallistumalla Kauppalehti Option Menestyjät -teemaliitteeseen. Meille on ollut uutena alan yrityksenä tärkeää saada perusasiat ensin kuntoon, saada asiakkaita sekä löytää ammattilaisia tärkeisiin tehtäviin kone- ja metallialan tarpeisiin. Koska olemme nämä asiat saaneet jo lyhyessä ajassa toimimaan, päätimme kertoa asiasta isommin arvostetussa mediaympäristössä.

Tässä linkit:    

E-Paper: https://read.epaper.fi/7018/1l50kN6s
Digiartikkeli: https://artikkelit.gsdnordic.com/2021/12/01/ammattilaiset-avuksi/

Meille on kunnia-asia palvella juuri konepaja- ja metallialan teollisuutta näinä vaikeina aikoina, jolloin entistä suurempi haaste on ollut korona-ajan tilausten purkaantumisen aiheuttama työsuma tehtailla, jotka ylläpitävät meille kaikille kansantaloudellisesti tärkeää toimintaa yllä. Toimiala on erittäin merkittävä viennin ala, meillä Suomessa tehdään alihankintana paljon tuotteita mm. laivateollisuuden, lentokoneteollisuuden sekä kaivostoiminnan tarpeisiin. Tehtaillamme on todella suuri potentiaali tarjolla maailman suurille yrityksille tuotteita, yrittäjät ovat investoineet suuresti tehtaiden kalustoon, jotta pärjäisimme isojen kilpailijamaiden tuotannolle. Suomessa on elintärkeää ylläpitää toimivaa teollisuutta, alihankintaa monella eri toimialalla, sillä jos yksi toimiala laskee, toiset kannattelevat. Tämä tietää työtä, verotuloja ja hyvinvointia Suomeen.

Nyt kannattaa kouluttaa omaa henkilökuntaa sekä asenteiden osalta että englannin kielen taidon parantamisen vuoksi, sillä tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa ammattilaisia Suomen lisäksi muista EU-maista ja myös EU-maiden ulkopuolelta. On hyvä ottaa ilolla vastaan ammattitaitoiset lisäkädet tekemään työtä, jolla on merkitystä meille kaikille jossain muodossa. Ja näinhän me tietysti teemmekin.

Me haluamme olla mukana omalta osaltamme rakentamassa kestävää kehitystä, vakaata pohjaa ja ennakkoluulotonta Suomea. Meillä on vahva halu tuoda ammattilaisia avuksi. Olemme pieni, ketterä ja pippurinen. Yksi muiden työvoimapulan ratkaisijoiden joukossa, omalla erityispiirteellä varustettuna:

”Osaaminen varmistettu”.

Hyvää tulevaa Itsenäisyyspäivää kaikille.

Nina From
toimitusjohtaja
Ammattilaiset Avuksi Oy

Itsenäisyyspäivä